Samsung Galaxy vsako leto boljši

samsung Galaxy(1)

Tehnologija, ki napreduje s svetlobno hitrostjo, ljudi spodbuja, da redno zamenjujejo svoje mobilne telefone. Redko se še zgodi, da ima kdo mobilni telefon več kot dve leti. Vsaj enkrat na leto namreč znamke ponudijo mobilni telefon, ki je boljši, ponuja več, je tanjši, z večjim zaslonom, hitrejši. Pri tem ni nobena izjema podjetje A1, ki ima v svoji ponudbi telefon Samsung Galaxy. Tanek in eleganten telefon je na voljo v črni, modri, vijoličasti in zlati barvi. Na spletni strani podjetja je prikazan z vseh strani, da stranka vidi velikost zaslona in določene značilnosti, kot so kamere in velikost zaslona. Telefon Samsung Galaxy premore odlično kamero z dvojno zaslonko.

Samsung Galaxy odličen za fotografije

Ta funkcija telefona Samsung Galaxy vam zagotavlja, da bodo fotografije odlične v vseh pogojih. Če boste fotografijo posneli, ko je manj svetlobe, se bo objektiv odprl tako, da bo zbral več svetlobe, in če boste fotografirali, ko bo svetleje, se bo razprl objektiv, da bo slika bolj ostra. Torej, ne glede na to, ali jih boste posneli v temi ali na svetlobi, bo Samsung Galaxy zagotovil odlično fotografijo. S tem naprednim mobilnim telefonom je mogoče tudi snemanje počasnih posnetkov. Dodatna posebnost telefona je, da je odporen proti vodi. Ponudnik A1 nudi popust v višini dvajsetih evrov, če telefon kupite v njihovi spletni trgovini.

Samsung Galaxy telefoni v primerjavi

Mobilni telefon je na voljo v paketu za ugodno ceno, ki vključuje 60 GB prenosa podatkov in klice ter sporočila v Sloveniji in celotni Evropski uniji. Telefon Samsung Galaxy se lahko plača v štiriindvajsetih obrokih po dvaindvajset evrov, kar je za marsikoga bolje, kot če telefon plača v enem znesku. Morebitni kupci imajo na voljo še to možnost, da kupijo le telefon ali si sami sestavijo paket. Odlična možnost, ki je ponujena na spletni strani ponudnika je ta, da lahko kupci telefone primerjajo med sabo. Preveri lahko tudi izdelke, ki so telefonu Samsung Galaxy podobni. Če se kupec odloči za vezavo, je dostava brezplačna. Mogoča sta dva načina plačila, s kartico ali gotovino. Ob plačilu s kartico je nakup varen.