Najceneje do opreme za supanje

sup akcija

Sup deska je za mnoge rekreativne uporabnike preprosto predraga, še posebej pa to velja, če moramo kupiti cel komplet opreme. To bo gotovo stalo vsaj nekaj stotakov, verjetno pa bo končni znesek kar bližje tisočaku. Ni pa treba zaradi teh številk obupati nad zabavno in zanimivo rekreacijo, ki jo ponuja supanje. Do opreme je namreč moč priti tudi ceneje!

Najcenejši nakup nove opreme ponuja sup akcija, ki je odlična priložnost za novince, ki se nameravajo resno posvetiti stoječemu veslanju. Na ta način dobimo čisto novo opremo spodobne kakovosti, res pa je, da za sup akcija ne dopušča veliko izbire – če se orientiramo le glede na prihranek, ne bomo imeli veliko izbire med razpoložljivo opremo. Čisto možno je, da ne bodo znižani tisti izdelki, ki bi si jih želeli, s tem pa pride do nevarnosti, da se zaradi ugodne cene odločimo napačno. Vseeno za sup akcija odpira privlačne možnosti, ki so pogosto najboljša rešitev.

Za rekreativce, ki se supanju posvečajo le občasno, je dobra možnost tudi najem opreme. Sup deska v prosti prodaji stane recimo 500 evrov, lahko pa si jo preprosto izposodimo za kakšnih 20 evrov na dan. Dodaten plus je ta, da v najem ni vključena le sup deska, temveč tudi celoten komplet druge opreme, ki jo potrebujemo za uživanje na valovih. Poleg tega lahko velja tudi za najem supa akcija, predvsem v času zunaj glavne turistične sezone.

Ena izmed možnosti pa je še nakup rabljene opreme, ki je prav tako lahko privlačna opcija za nekatere kupce. Rabljena sup deska bo bistveno cenejša od nove, poleg tega pa imamo za razliko od najema popolno svobodo pri nakupu in uporabi opreme. Seveda pa nakup rabljene sup deske zahteva nekaj dodatne pozornosti, da v želji po cenovno ugodni opremi ne kupimo mačka v žaklju.